Home Agent Ingatlaniroda

Győrújbarát

ID: 305054

Leírás

Győrújbarát panorámás hegyoldalában fekvő, minden igényt kielégítő családi házat kínálunk eladásra!
Egyedi szinteltolások, nagyvonalú életterek, sok fény, elegáns kialakítások, csend, nyugalom, a természet által körbeölelve, erdő közelében - Győrtől 10 percnyire!

Az ingatlan egy 2184 m2-es dupla telken 2009-ben épült, lakóterének alapterülete 240 m2, amerikai konyhás nappali +4 hálószobás, 3 fürdőszobás, 2 gardróbszobás, több teraszos, medencés családi ház.

A telken három épület került kialakításra. Az egyik maga a lakóház a másik egy garázs a tetején grill terasszal, plusz épült egy szaunaház is!

A lakóház épület utca szintjének helyiségei: 6 állásos garázs, előszoba, végig beépített tároló szekrényekkel és egy vendégszoba fürdőszobával. A garázs részben műgyanta, és részben kerámia burkolatú. Az előszoba kerámia, a vendégszoba pedig laminált parkettával burkolt. Ezen a szinten külön, az udvarról megközelíthető gépészeti helyiségben került beépítésre a a gázkazán, a pellettel fűthető kazán, plusz a meleg víz szolgáltatás puffertárolója.

Az épület első emeletén található egy légtérben a nappali-étkező-konyha, a szülői hálórész privát fürdőszobával és egy nagy méretű gardróbbal.
A konyha, étkező és a fürdőszoba kerámia burkolatú, a nappali, gardrób és a szülői háló laminált parkettásak.
A felső szinten 3 hálószoba, fürdőszoba, gardrób és egy tetőterasz lett kialakítva jakuzzival.

A kertben a lakóház mellet épült fel 2012-ben a 107 m2-es garázs, felette fedett terasz került kialakításra ami kiválóan alkalmas kerti sütögetésre és pihenésre egyaránt.
A terasz fedése acél keretszerkezetű, félig lemezfedéses, a másik félnyeregtető pedig polikarbonát. Ide került kiépítésre a 10 KW napelem rendszer is.

A kert hátsó részében található harmadik épület, egy 50 m2-es finn szauna, szolárium, plusz pihenő helyiség, ami kiválóan alkalmas szülinapok, baráti és családi összejövetelek lebonyolítására egyaránt.
Az udvar középső részén az 1,6 m mélységű, 5x10 méteres fűthető, fedett medence található. A kertben három merülődézsa is a kikapcsolódást szolgálja.

Az építés során nagy hangsúlyt fektettek a minőségre, a fűtésrendszer és a a burkolatok is a legjobb anyagok felhasználásával kerültek beépítésre!

Fűtése és meleg víz ellátása gázkazánnal megoldott, a hőleadók radiátorok és padlófűtés vegyesen, plusz egy fa tüzelésű kandalló is kiépítésre került alternatívaként.

Ez az ingatlan nem csak egy családi otthon, hanem baráti összejövetelek, nyáresti partik, vagy romantikus borozások tökéletes helyszíne is lehet! Mindez meseszép környezetben!

Megtekintési szándék esetén hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Ár
298.000.000 Ft
Település
9081 Győrújbarát
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Családi ház
Alapterület
434 m2
Szobaszám
6
CSOK PLUSZ
Igen
Építés éve
2009
Költözhető
kevesebb mint 3 hónapon belül
Szerkezet
Tégla ház
Telek terület
2184 m2
Állapot
Újszerű
Komfort
Luxuslakás
Szintek száma az épületben
3 szintes
Fűtés
Gáz - cirkó
Belmagasság
3 méter alatt
Wc és fürdőszoba
Külön is egyben is
Erkély
Igen
Terasz
100 m2
Akadálymentesített
Igen
Kilátás
Panorámás
Tájolás
délnyugat
Parkolás
2 állásos garázs
Parkolás benne van az árban
Igen
Extrák
Légkondicionáló, Riasztó, Gépiesített, Beépített konyha, Amerikai konyhás, Tehermentes, Cserépkályha, Alacsony rezsi, Terasz

Kapcsolat

Home Agent Ingatlaniroda
Home Agent Ingatlaniroda
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat



Jelen űrlap kitöltésével kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat Home Agent Ingatlaniroda, mint adatkezelő kezelje a hozzájárulásom visszavonásáig, abból a célból, hogy ingatlan eladás, vagy vásárlás céljából ajánlatokat juttasson el számomra.

A kapott e-mail mindig tartalmaz leiratkozásra szolgáló linket.